Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ'ta hırsızlık suçundan 7 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Hanım Durmuş (21), sokakta gezerken yakalandı.

        Merkez Onikişubat İlçesi Şazibey Mahallesi'ndeki bir işyerinin güvenlik görevlisi, sokakta kucağında çocuk ile gezen kadından şüphelenerek polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kadını bir süre takip ettikten sonra gözaltına aldı.

        Yapılan kimlik kontrolünde Hanım Durmuş olduğu belirlenen şüphelinin 5 ayrı suç kaydı olduğu ve hırsızlık suçundan kesinleşmiş 7 yıl 2 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Hanım Durmuş, emniyetteki işlemlerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa