Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Akardere köyünde yaşayan çiftçiler, yağmur yağması için dua ettiler.

        Akardere köyünde, yağmur ve şükür duası yapıldı. Duaya komşu köylerin imamları ve çevre köylerden gelen vatandaşlar, katıldı. Yağmur ve şükür duası köy caminde imamlar tarafından yapılırken, köyün düğün salonunda kurulan masalarda gelen konuklara pilav, kuru fasulye, helva ve ayran ikram edildi.

        Akardere köyü muhtarı İlhan Sürgülü, geleneksel olarak yapılan yağmur ve şükür duasına katılımın fazla olduğunu belirterek, "Çevre köylerden ve ilçemiz başta olmak üzere bir çok köyde yaşayan vatandaşlar, yağmur ve şükür duamıza katıldı. Bu yıl verimin yüksek olması için yağmur çok önemli. Yağmurun yağması ve bereketin çok olması için ellerimizi hep birlikte semaya açtık. Allah bol ürün ve kazanç versin tüm çiftçilerimize. Köy halkına verdiği maddi manevi destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa