Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ilk kez düzenlenen “Bana bir masal anlat” isimli yarışmada çocuk hikâyeleri anlatarak, minik öğrencileri mest etti. Öğrenciler, yarışmada sergiledikleri performansla tam not aldı.

        Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ilk kez düzenlenen “Bana bir masal anlat” isimli yarışmada çocuk hikâyeleri anlatarak, minik öğrencileri mest etti.

        Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişim Bölümü öğrencilerinden; Melisa Ordukaya, Beyza Başar, Dilan Kaçıran, Mine Çelik, İrem Özcan, Selin Özer, Büşra Ceylan, Ayşe Yiğit ve Vicdan Açıkgöz, öğretmenleri Esin Demir Andır, Gizem Karakaya ve Nilgün Gün tarafından düzenlenen “Bana bir masal anlat” isimli yarışmada yeteneklerini sergiledi.

        Dün Milas Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve çocuk hikayelerinin öğrenciler tarafından anlatıldığı “Bana bir masal anlat” isimli yarışma, minik öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

        Çocuk hikâyelerini, etkili bir sunumla anlatan öğrenciler jüri üyelerinden tam not aldı. Etkileyici performans sergileyen öğrencilerin katıldığı yarışmanın jüri üyeleri ise Zerrin Ulaş, Mesut Karakaya, Semra Erdoğan, Can Polat, Nilgün Gün ve Engin Söğüt isimlerinden oluştu.

        Bana bir masal anlat isimli yarışmada dereceye giren öğrencilere, jüri üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

        Yarışma sonrasında performanslarıyla göz dolduran öğrenciler, büyük alkış aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa