Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindeki protokol üyeleri, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında devlete geçen ve öğrencilerin hizmetine sunulan yurtlarda incelemelerde bulundu.

        Kütahya İl Defterdarlığı tarafından Kütahya İl Müftülüğü, Diyanet Vakfı, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ile Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfına (TÜRGEV) devredilen yurt binalarında incelemelerde bulunarak bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, İl Defterdarı Ömer Faruk Önel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ile ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Kütahya Başkanı Mustafa Önsay eşlik etti.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir, sırasıyla TÜRGEV Kız Öğrenci Yurdu, Aliya İzzetbegoviç Erkek Öğrenci Yurdu, Hesna Köksal Hayme Hatun Kur’an Kursu, Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile Bölcek Mahallesinde yapımı ve onarımı devam eden iki binayı inceledi.

        Devletin el koyduğu taşınmaz mal varlıklarının asıl sahibi millete geçtiğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yurt müdürlerine ve öğrencilere önemli görevler düştüğünü söyledi. Vali Nayir, “Buralarda siz ne kadar başarılı olursanız bu milletin eline geçmiş olan bu yerler o kadar faydalı olacak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa