Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca Şehit Mustafa Ayna Ortaokulu öğrencileri “Temiz Çevre Temiz Gelecek” projesi kapsamında Dalyan Kanalı ve İztuzu Plajı’nda çevre temizliği yaptı.

        “Temiz Çevre Temiz Gelecek” projesi kapsamında ilk olarak okulda çevre bilincini geliştirmek için öğrenciler bilgilendirildi. Okul öğrencilerine geri dönüşüm farkındalığı oluşturmak için duvar afişleri ve geri dönüşüm kutuları hazırlandı.

        Her perşembe Dalyan Kanalı’nda çöp toplayan “River Bums” adlı grup ile birlikte okul öğrencilerinde çevre bilincini oluşturmak amacıyla Dalyan Kanalı ve İztuzu Plajı’nda çevre temizliği gerçekleştirildi.

        100 öğrenci, 8 öğretmen, veliler ve Dalyan’da yaşayan gönüllü çevre dostları tarafından Dalyan Kanal’ı ve İztuzu Plajı’nda yapılan çevre temizliğinin ardından ekip üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Etkinliğe katılan öğrenciler tarafından çevre duyarlılığının önemine vurgu yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa