Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi, 20172018 eğitimöğretim yılı yılsonu gösterisi ve mezuniyet programını Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda yaptı. Birbirinden güzel kostümler ile dans eden miniklerin gösterisi ilgiyle izlendi.

        Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Çocuk Bakımevi Müdürü Hatice Özbay, “Çocuklarımızın gösterilerini izlerken gereken hoşgörüyü göstereceğinizden kuşkumuz yoktur. Yıl boyunca ana sevgimizle, şefkat duygularımızla, yüreğimizle, her şeyimizle bağlandığımız 6 yaş grubumuzu mezun ediyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

        “Yaklaşık 50 çocuğu geleceğe hazırlıyoruz”

        Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, bu yılı Kastamonu’nun için atılım yılı olduğunu söyledi. Başkan Babaş, “Türk Dünyası faaliyetlerini hep beraber yürütüyoruz. 21 Mart’taki açılış töreni tüm dünya da ve Türkiye’de yankı buldu. Para ile yapılamayacak işleri birlik ve beraberlik gösterdiğimiz zaman gerçekleştirmiş olduk. Belediye Çocuk Bakımevi olarak iddialıyız. Yaklaşık 50 çocuğumuzu geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

        Konuşmaların ardından öğrenciler, yılsonu gösterilerini sundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa