Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gezi ve yürüyüş yolu kemerinde yer alan aydınlatma lambaları kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındı.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, gezi ve yürüyüş yolu kemerini aydınlatan aydınlatma lambalarından bazılarının yerlerinden sökülerek çalındığını, durumu polis bildirdiklerini belirtti. Özdemir, "Hepimizin sahip çıkması ve göz bebeğimiz gibi korumamız gereken hizmetlere verilen zararlar çok üzücü. Bu kişiler kamera kayıtları incelendikten sonra tespit edilecek ve yargı önünde kendilerinden hesap sorulacaktır. Bu hizmetlerin hepsi vatandaşların vergileriyle yapılıyor” diye konuştu.

        Yaşanan hırsızlık olayıyla alakalı olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince incelemelerin yapıldığı da öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa