Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimin Türkiye için hayırlı olacağını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, istikrarlı bir Türkiye için milletin en güzel kararı vereceğini söyledi.

        Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata ve Yönetim Kurulu Üyeleri; AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'ı makamında ziyaret etti. İl Başkanı Hakan Karaduman'a yeni görevinde başarılar dileyen Özata, alınan erken seçim kararının Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Karaduman, "24 Haziran'da yapılacak seçimin milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olacağına inanıyoruz. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için milletimiz en güzel kararı verecektir. Her daim seçimlere hazır olan teşkilatımız alınan bu karar ile çalışmalarına başladı" dedi.

        Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa