Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ArGe Birimi tarafından projelendirilen Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında organize edilen, okul sağlığı projesinin hedefleri arasında yer alan, beslenme eğitimine yönelik tiyatro gösterisi Şehit Cennet Yiğit İlkokulunda öğrencilere sergilendi.

        Yazar ve yönetmenliğini Murat Özdeniz’in yaptığı tiyatro oyunumuzda, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığından Alparslan Gerçel, ArGe Biriminden Hemşire Beyhan Soysal, Sağlık Hizmetleri İzleme, Değerlendirme ve Denetim Biriminden Ebe Sevda Kolukırık, Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Biriminden Dr. Diyetisyen Serap Yavuz, ArGe Sorumlusu Bilişim Uzmanı Emel Güden görev almıştır.

        Tiyatro gösterisine Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ahmet Ceylan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Rabia Özlem Ulutabanca, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Uzmanlarından Dr. Suna Atılgan katılımları ile destek oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa