Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Rektör Gündoğan mesajında şu ifadelere yer verdi;

        "Zalimlere karşı yürüttüğü kurtuluş mücadelesini tarihine yakışır bir azim ve kararlılıkla zafere ulaştırarak cumhuriyetle neticelendiren ve hiçbir koşulda esareti kabul etmeyen aziz milletimizin egemenliğinin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98. yıldönümünde, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bütün şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Ülkemiz, tarihinin bu önemli dönüm noktasını çocuklarına ithaf ederek parlak geleceğine duyduğu güveni bütün dünyaya emsal teşkil edecek biçimde perçinlemiştir. Bölgemizde ve dünyada yaşananların daha da önemli hale getirdiği bu anlamlı günün yıldönümünde, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyor, göz bebeğimiz çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve onların acılara maruz kalmadığı bir dünya özlemiyle gözlerinden öpüyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa