Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın ilçesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışını yaptı.

        İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, öğrencilerin çok güzel eserler ortaya koyduğunu söyledi.

        Sergiyi gezen Başkan Seyfi Dingil, “Öğrencilerimizin kendi imkanlarıyla ürettikleri eserlerin bulunduğu bu anlamlı bir serginin açılmasında emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve serginin açılışına katılan velilerimize de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin sergisi 2 gün boyunca açık kalacak. Tüm halkımızı bu sergiyi görmeye davet ediyorum" dedi.

        Öğrencilerin yıl sonu sergisini açtıklarını belirten okulun resim öğretmeni Mustafa Kara ise, “Resim dersi kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu yağlı boya, jel mozaik, akridil boya ve pastel boya resimleri sergide bulunuyor. Eğitime verdiği desteklerden dolayı da Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa