Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında düzenlediği ‘Haydi Kadınlar İlçelere’ programı kapsamında Gölmarmara, Ahmetli ve Manisa’dan gelen kadınlar Salihli’yi ziyaret ederek, Salihlili kadınlarla birlikte Kula ilçesini gezdi.

        Salihli’ye gelen kadınları karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, “Hepiniz Salihli’ye hoş geldiniz. Böyle güzel bir organizasyonu yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve katkı sunan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kadın evin direğidir. Bizler için sizler çok önemlisiniz. Bu anlamda güzel bir gezi olacağına eminim. Memleketimiz çok güzel. Salihlimiz cennet gibi. Gideceğiniz Kula ilçesi tarihi ve kültürel yerlerle dolu. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

        Başkan Yardımcısı Karaoğlu’na Büyükşehir Salihli Koordinatörü Nilhan Kılıç da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa