Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Basketbol Ligi’nin 33. haftasında Karesispor, hafta sonu deplasmanda Düzce Belediyesi’ne konuk oluyor. Karesispor'da hedef deplasmanda galibiyet almak.

        Düzce Belediyesi karşısından da galibiyetle ayrılarak sezonu galibiyet serisiyle tamamlamayı hedefleyen Karesispor, hazırlıklarını günde çift idmanla tamamladı. Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, ligin sonuna gelinirken alınacak galibiyetlerle sezonu güzel bir şekilde tamamlamak istediklerini belirtti. Baytimur, “Sezonun sonuna yaklaşırken tabii ki galibiyetler alarak taraftarlarımızla galibiyet sevinçleri yaşamak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta seyircimiz önünde kazandık, bu hafta da Düzce Belediyesi’ni mağlup ederek ligin sonunu mutlu bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.

        Düzce Belediyesi Karesispor karşılaşması 21 Nisan Cumartesi günü Düzce Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Tekin Özübir, Sertan Kırklar, Murat Zafer hakem üçlüsü yönetecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa