Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

        Bölgede 3 anaokulu ve 2 kreş ile eğitime öncülük eden Konyaaltı Belediyesi, çocuklar ve annebabalar için Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nın kapılarını açtı. Açılış törenine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Eğitimİş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Balık ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Açılış öncesi sahne alan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Korosu ve Keman Orkestrası, seslendirdiği keman resitali konseri ile katılımcılardan büyük alkış aldı.

        Konser sonrası törenin açılış konuşmasını yapan Eğitimİş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Balık, “Sayın Muhittin Böcek Başkanımız her 23 Nisan, 19 Mayıs gibi çocukların içinde olduğu etkinliklerde en ön sıralarda yer almaktadır. Bu gün de Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarının açılışındayız. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bir kez daha Başkan Muhittin Böcek’i kutluyor, kendisine başarılar diliyordum.” dedi.

        Başkan Muhittin Böcek ise konuşmasında şunları söyledi; “Üç gün sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü kutlayacağız. Bizde Konyaaltı Belediyesi olarak bu coşkuyu her yıl düzenlediğimiz Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’yla yaşıyoruz. Bu gün açılışını yaptığımız Fuarımızda her yaştan çocuk için bir etkinliğimiz var. Yetişkinler için de seminerlerimiz olacak.”

        Muhittin Böcek, konuşmaların ardından çocuklar ve davetlilerle ile birlikte kurdeleyi keserek, fuarın açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası protokol üyeleriyle birlikte etkinlik alanını gezen Başkan Muhittin Böcek, minyatür futbol, basketbol, badminton ve trambolin gibi etkinlikleri izledi. Konyaaltı Belediyesi’nin Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri’nde minik öğrencileri de ziyaret etti.

        Fuarda 21 Nisan Cumartesi günü Oyuncu Anne Şermin Yaşar, “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar”, 22 Nisan Pazar günü Akademisyen Anne Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, “Korkma İyi Bir Annesin” yine 22 Nisan Pazar günü çocuk istismarına karşı yürüttüğü çalışmalar ile farkındalık yaratan Saadet Özkan “Cesaret ve Değişim” ve 23 Nisan Pazar günü ise Ceyda Düvenci ebeveynler için söyleşi düzenleyecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa