Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’te, Astronomi Öğretmen Seminerleri başladı.

        Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde; Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen programda Astronomi Bilimine ilişkin birçok önemli konu ve konuklar Bileciklilerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Selim Yağcı da gerçekleştirilen programa katılarak, bir konuşma yaptı.

        Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde önemli bir çalışmanın gerçekleştirildiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Son dönemlerde ulusal ve uluslararası birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Bilecik, Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde düzenlediğimiz Astronomi Öğretmen Seminerinde bir araya geldik. Astronomi Bilimine ilişkin ülkemizin birçok ilinden değerli katılımcıların yer aldığı programda Bilecik'imizde bilim konuşuldu ve astronomi bilimine ilişkin olarak değerli bilgiler paylaşıldı. Özellikle son dönemlerde bilime ve bilgiye yönelik güzel çalışmalar gerçekleştiren belediyemiz, bu tür faydalı organizasyonlara gerekli katkıyı vermeye her zaman hazır. Katılımcılara ve paydaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa