Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sembolik olarak makamını Aatürk İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Deren Öncel’e devretti.

        “Makamların gerçek sahipleri çocuklarımızdır” diyen Başkan Özgüven, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onların kişisel gelişim ve eğitimlerine katkıda bulunmalıyız. Belediye olarak çocuklarımız için çalışmalar yürütüyoruz. Eğitim ve kişisel gelişimleri noktasında hizmetlerimizi yürütüyoruz. Makamlar gelip geçici önemli olan geleceğe yönelik kalıcı ve köklü yatırımlar yapmaktır. En büyük yatırım da çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz, çocuklarımız geleceğimizin doktorları, öğretmenleri, mühendisleri, idarecileri, siyasetçileri, belediye başkanları ve kaymakamları olacak. Açıkçası bu çocuklarımızın iyi yetişmesi, eğitimlerini kaliteli ve nitelikli alması, onların mili ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın bu noktada duyarlı olması gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” dedi.

        Makamı devralan Öncel, istek ve talepleri dinlerken gereken talimatları da verdi. Ayrıca Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakım Evi öğrencilerinin de ziyarette bulunduğu Özgüven çocuklara hediyeler takdim etti

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa