Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Kent Konseyi Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri ile Gültepeli çocuklar, Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayvan Sağlık Merkezi ve Güvercinköy’ü ziyaret etti.

        Hayvan Sağlık Merkezi ve Güvercinköy’ü gezen Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri ve Gültepeli çocuklara yetkililer tarafında bilgi verildi. Çocuklar, Hayvan Sağlık Merkezi’nde yavru köpeklerle oynarken, meclis üyeleri ise merkezde incelemelerde bulundu. Hayvan Sağlık Merkezi’nin ardında Odunpazarı Belediyesi tarafından güvercin meraklıları için yaptırılan Güvercinköy’e giden meclis üyeleri ve çocuklar, Güvercinköy’den çok etkilendi. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle meclis üyeleri, böyle bir tesisle karşılaşacaklarını tahmin etmediklerini söyledi. Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri, Güvercinköyü Eskişehir’e kazandırdığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. Yüzlerce güvercin arasında oyunlar oynayan çocuklar, mutlu bir gün geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa