Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE Merkez'e bağlı Kepez belde Belediyesi ile Rating Akademi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Umut Kongresi'ne katılan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.

        Çanakkale Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Dr. Ömer Faruk Mutan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın hazır bulundu.

        Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi'ye Çanakkale Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaret, Başkan Gökhan'ın, Hamzaçebi´ye kahve takımı ve 2018 Troya Yılı'na özel hazırlanan kitapçığı hediye etmesi ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa