Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Güç Birliği Platformu tarafından, kent merkezindeki esnaflar için İngilizce eğitimi düzenlenecek. Kısa süreli ve ücretsiz eğitim için platform üyeleri, esnaflara bilgilendirmede bulundu.

        Çanakkale Güç Birliği Platformu Kültür Sanat Komisyonu ve yabancı dil eğitimi veren bir kurum işbirliğinde, esnaflara yönelik olarak, ücretsiz düzenlenecek eğitimde, karşılama, ürün tanıtma, alışveriş, rakamlar/fiyatlar, pazarlık, diyalog ve uğurlama konularında bilgiler verilecek. Başlangıç düzeyinde ve farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenen program esnafların tursitlerle iletişimini güçlendirmek için düzenleniyor.

        Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, Çanakkale’nin bir turizm kenti olduğunu ifade etti. Esnafların turistlerle etkileşim ve alışverişine katkı sunmak istediklerini belirten Bayram, “Turistlerden daha fazla faydalanmalıyız. Bunun için dialog şart, eğitim şart, İngilizce şart. Konukların lisanıyla bir merhaba bile demek onları cezbedecek. Ticarete de turizme de bir küçük katkımız olmasından mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa