Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanlığı'nın izniyle ülkenin en büyük gençlik organizasyonu olarak düzenlenen 21. Liseler Arası Müzik Yarışmasında Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gurur kaynağı oldu.

        Yarışmaya Türkiye genelinde; 48 farklı şehirden, toplam 504 okul ve 2 bin 901 öğrenci sahne almak ve müzik yeteneğini sergilemek için sahne alırken Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi ilk 25’e girerek 29 Nisan’da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacak olan finale kaldı.

        Kendilerine yarışmanın başından itibaren büyük destek veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret eden okul yönetimi ve yarışmaya katılan öğrenciler teşekkürlerini iletti.

        Göreve başladığı günden bu yana gençler ve çocuklar için pek çok projeye imza attıklarını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Ülke çapında böylesi bir organizasyonda Safranbolulu gençleri görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Finallere kalmaları ise işin tuzu biberi oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza tabii ki destek vereceğiz. Onlar gelecekte ülke yönetiminde, sanat dünyasında, eğitim de daha pek çok alanda söz sahibi olacaklar. Bizim görevimiz de onlara seçtikleri alanda destek olmak, cesaretlendirmek” dedi.

        Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinin oldukça başarılı bir okul olduğunu ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ürkmezer, “Evlatlarımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür ise Safranbolu’muzu bu önemli yarışmada başarı ile temsil ettikleri için. Finallerde de başarılı dereceler alacaklarına inanıyorum. Biz bu aşamadan sonra elimizden gelen desteği veremeye devam edeceğiz” dedi.

        Ürkmezer, konuşmanın ardından öğrencilerle bir süre daha sohbet ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa