Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, esnaf ve halk buluşmalarını sürdürüyor.

        Göreve geldiği günden beri gecesini gündüzüne katarak kısa sürede kent merkezini yaşanılır bir hale getiren Başkan Vekili Epcim, yöre halkından tam not aldı. Hakkari’deki okulları, camileri, iş yerlerini, sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri ziyaret ederek; esnafın, işçilerin, okul müdürlerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin, gençyaşlı tüm Hakkarililerin isteklerini dinlemeyi sürdüren Başkan Epcim, ziyaretlerini sürdürüyor.

        Başkan Epcim’in yaptığı hizmetlerden memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “Başkanımız Cüneyt Epcim geldiği günden beri Hakkari’de büyük bir değişiklik göze çarptı. Çevre düzenlemesi, yol, içme suyu, kanalizasyon, çocuk oyun grupları, yeşillendirme çalışmaları gibi birçok hizmete imza attı. Düğün ve taziyelerde ise hep aramızda yerini alıyor. Sorun ve sıkıntılarımızı kendisine anlatmamızın sevincini yaşıyoruz. Allah razı olsun başkanımızdan” şeklinde konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa