Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediyesi, bir yandan sokak hayvanlarının tedavi ve bakımını yaparken bir yandan da gıda ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

        10 Nisan 2017’de Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen çalışma ile sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri beslenme odakları, 22 farklı noktaya monte edilerek sokak hayvanlarının kullanımına hazır hale getirildi. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında bulunan 22 beslenme odağının tamir ve bakımını yaptıktan sonra önceden belirlenen noktalara yerleştirdi. Beslenme odaklarına, sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için mama ve su takviyesi yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa