Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde erkeklerle top koşturan kız öğrenci, attığı gol ve asistlerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Arkadaşları tarafından "Kız Messi" lakabı takılan öğrenci, okul turnuvasındaki 3 maçta 5 gol atıp, 8 asist yaptı.

        Silvan ilçesinde yaşayan 6. sınıf öğrencisi Nurten Acar, oynadığı futbolla erkeklere taş çıkarıyor. Arkadaşları tarafından "Kız Messi" diye çağrılan, ders aralarında ve okul çıkışlarında sınıf arkadaşlarıyla futbol maçı yapan Acar, izleyenleri hayran bırakıyor. Atatürk Ortaokulu'nda okuyan Acar, okulda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında da rakiplerine kök söktürdü. 3 maçta 5 gol atıp, 8 asist yapan Acar’ın takımı şampiyon oldu.

        Futbola iki yaşında başladığını belirten Acar, "Mahallede futbolu oynayarak öğrendim. Okul derslerimde de başarılıyım. İlerde futbolcu olmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerektiğini de biliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa