Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yarat Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Anadolu Lisesinin 11. sınıf öğrencilerinden bir gurup kırsal Bahadınlı İlkokulu’nu ziyaret etti. Kardeş okul kapsamında düzenlenen ziyarete Öğretmen Cengiz Könen öncülüğünde, Mehmet Ermiş, Melike Aslan, Fatma Çılgın, Ceren Öztürk, Ceyda Tığ, Deniz Çukadar, Esra Dinç, Gamze Kaya, Berk Tunç, Uğur Öztürk, Merve Duyar, Altuğ Hancılar ve Aleyna Artan katıldı.

        Burhaniye Anadolu Lisesi öğrencileri, Kardeş Okul Projesinin ikinci buluşmasını gerçekleştirdi. Bahadınlı İlkokulu öğrencilerinin de sabırsızlıkla beklediği buluşmaya katılan gençler, Bahadınlı Ortaokulunu da projeye dâhil ettiler. Ortaokul öğrencilerine birinci derste, “Liseli Olmak” temalı sunum yapan öğrenciler, ikinci derste ise müzik atölyesi gerçekleştirdiler. Burhaniye Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Emine Şahin Doğru’nun da 1.ve 2. sınıflara rehberlik çalışması yürüttüğü buluşmada, Öğretmen Ömer Aydemir rehberliğinde rüzgârgülü, eldivenden parmak kukla, parmak boya ile resim, fen deneyleri ve dans etkinlikleri gerçekleştirildi. Kardeş okul ziyaretlerinin devam edeceğini anlatan Öğretmen Cezgiz Könen, liseli gençlerin küçük öğrencilere çok şey öğrettiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa