Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahneye çıkan Cengiz Özkan, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri Cengiz Özkan’ın Türk Halk Müziği Konseri ile devam etti. Türk Halk Müziği’nin eşsiz parçalarını müzikseverlerle buluşturan, birbirinden değerli ozanların müziğini kendi sazında icra eden Özkan, dinleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Nisan Kültür Sanat Etkinliklerinin tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa