Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” SEKA’da bulunan Türkiye Dil Edebiyat Derneği’nde devam etti.

        Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” Kartepeli çocukları farklı yazarlarla bir araya getiriyor. Son olaraksa çocuklar SEKA kampüsündeki Türkiye Dil Edebiyat Derneği’nde çocuk yazarı Hilal Acar ve Mahlası Masalcı Teyze olan Nevin Alan ile bir araya geldi. Birliktelikte yazarlar, çocuklara hayata yönelik nasihatler ve farklı öyküler anlattı.

        Başarıya ancak okuyarak ulaşabileceğini dile getiren yazarlar “Başarıya ancak okuyarak ve araştırarak adım atabilirsiniz. Vatan ve millet sevgisi çerçevesinde İslami ahlaka uygun yaşayan insanlar olarak değerlerimize sahip çıkmalıyız. Sorumluluk bilinci ile hareket ederek, kendimizi okuyarak geliştirip ileride güzel bir meslek sahibi olmalıyız” dedi.

        Ziyaret sonunda yazarlar, Kartepeli miniklerle kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa