Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik Dağıtım, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Midyat Belediyesi ile birlikte türkülere konu olan MidyatEstel arasındaki Cumhuriyet Bulvarını boydan boya aydınlatan şebekeyi tamamlayarak devreye aldı.

        Dağıtım bölgesindeki müşterilerine sürdürülebilir ve kaliteli enerji vermek için şebeke yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, aydınlatma yatırımlarına da devam ediyor. Şehir merkezlerinin yanı sıra ilçeler, hatta köylerde dahi aydınlatma şebekeleri kuran Dicle Elektrik Dağıtım, bu kez Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Midyat Belediyesi ile ortak bir aydınlatma projesine imza attı. Türkülere de konu olan MidyatEstel arasında bulunan yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki Cumhuriyet Bulvarı’na 111 adet dekoratif elektrik direği dikildi. İletim hatlarının yeraltına alınmasının ardından şebeke devreye alındı ve bulvar ışıl ışıl bir görünüm kazandı. İlçenin iki bölgesini birbirine bağlayan bulvarda yapılan aydınlatma çalışması Midyatlıları da oldukça sevindirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa