Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesinde, 4’üncüsü yapılan Muhtarlar Derneği Kongresinde, Başkan M.Hidayet Şahin’le devam kararı alındı. Tek liste ile yapılan oylamada, Yönetim Kurulu üyeliklerine, M.Hidayet Şahin, Hasan Alakuş, Mahmut Turgut, Hasan Gökçen, Abdullah Özen, Metin Öz, Ali Altıntop, İrfan Çetiner ve Muhsin Mutlu, Denetleme Kurulu üyeliklerine, Recep Eroğlu Kadir Ediz, Necati Bal oy çokluğu ile seçildiler.

        Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ibra edildiği Genel Kurulda, muhtarlar birlik ve beraberlik mesajları verdi.

        Simav Muhtarlar Derneği Başkanı M.Hidayet Şahin, mahalle, belde ve köy muhtarlarının, halkın istek ve şikayetlerini dinleyen, hizmetlerin yerine getirilmesini takip eden bir görevi üstlendiklerini belirtti. Şahin “ Teveccüh gösterip, şahsımı yeniden oy birliği ile başkanlığa seçen muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımız ve halkımız ile Devletimiz arasında köprü olmaya çalışacağım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa