Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SağlıkSen Adıyaman Şubesi tarafından 2. Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

        Bu yıl 2’cisi düzenlenen BayBayan Masa Tenisi Turnuvası Adıyaman Gençlik Merkezinde düzenlendi. Üç gün süren turnuvalara 36 erkek, 18 bayan katıldı. Turnuva sonunda dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.

        SağlıkSen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, “SağlıkSen Adıyaman Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz, 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasının finalini büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Bizler SağlıkSen Adıyaman Şubesi olarak Hakkın ve Emeğin mücadelesini verirken, sosyal ve kültürel anlamda yapılan etkinlikleri de önemsiyoruz. Masa tenisi turnuvamıza katılım gösteren, izleyen ve katkı sunan sağlık çalışanlarımıza, turnuvamızın ödül törenine katılıp bizleri yalnız bırakmayan değerli kurum amirlerine, turnuvamızı gerçekleştirmemizde her türlü katkıyı sunan Gençlik Merkezi ve Spor İl Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.

        Sağlık çalışanları da düzenledikleri turnuvadan dolayı Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa