Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van İl Jandarma Komutanlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Van’ın Değerleri” projesi kapsamında kentin tarihi ve kültürel değerleri Mehmetçik’e tanıtılıyor.

        Van Valiliği koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Van’ın Değerleri” projesi devam ediyor. Proje kapsamında İl Jandarma Komutanlığında vatani görevlerini yapan 90 erbaş ve ere, Van’ın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması amacıyla kültürel bir gezi düzenlendi.

        İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ tarafından erbaş ve erlere Van’ın tanımı videosu eşliğinde kentin tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı. Daha sonra erbaş ve erler, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kedi Evini, Van Kalesini ve Akdamar Adası’nı ziyaret ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa