Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir grup öğrenci, “Ekmeğini İsraf Etme" sloganıyla fırınlarda kalan ihtiyaç fazlası ekmekleri toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıttılar.

        Karakese Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, beden eğitimi öğretmeni Sinan Demirci ile birlikte ekmek israfına dikkat çekmek için TÜBİTAK 4006 projesi kapsamında ilçede bulunan fırınlardan günlük ihtiyaç fazlası ekmekleri toplayarak, önceden belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

        Öğretmen Sinan Demirci, "Ekmeğini israf etme" sloganıyla yola çıktıklarını belirtti.

        Öğrenciler, ‘Ekmeğimizi israf etmeyelim', 'ye, iç ama israf etme', 'ekmeğini atma geleceğini karartma', 'ekmeğini israf etme ülke ekonomini çökertme’ gibi sloganlar yazılı tişörtler giyerek evleri tek tek dolaşıp, ev ekonomilerine katkıda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa