Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 3 yaşındaki cam kemik hastası Hülya'nın 450 liralık ilacının temin edilmesi için girişimlerde bulunacak.

        Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan 3 yaşındaki Hülya’nın kemikleri dokunulduğunda ya da hareket ettirildiğinde cam gibi kırılıyor. Bodrum katında yaşayan Ali ve Kadriye Çakır çiftinin 3 yıl önce dünyaya gelen çocuklarına doğuştan cam kemik hastalığı teşhisi konuldu. Maddi sıkıntılarla karşı karşıya olan aile için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri devreye girdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekibiyle aileyi ziyaret den Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, aileye gıda yardımında bulundu. Ailenin sıkıntılarını dinleyen Sema Çiftçi, birim müdürlerine ve belediye başkanlığına ailenin sıkıntılarını aktaracağını söyledi. Ayrıca Çiftçi, çiftin cam kemik hastası kızlarının tedavisi için gereken 450 liralık ilacın da temin edilerek aileye ulaştırılması için girişimlerde bulunacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa