Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan vatandaşların taleplerini dinlemeye ve talepleri doğrultusunda çözüm üretmeye devam ediyor.

        Belediye Başkanı Rifat Özkan göreve geldiği günden bu yana vatandaşı dinlemeyi ihmal etmiyor. Makam odasında oturan değil de her zaman halkın içinde halkının sorunlarıyla ilgilenen Başkan Özkan Niğdeli hemşehrilerinin de takdirini kazanıyor. Belediye Başkanı Rifat Özkan bu kapsamda Hamamlı’yı ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelinin sorunları ve isteklerini tek tek dinleyen Başkan Özkan isteklerin bir bir yerine getirileceğini söyledi.

        Hamamlı ve Kumluca Mevkii’ne sosyal tesis yapılacağının müjdesini de veren Başkan Özkan; “Şehrimizin diğer mahallelerinde hangi hizmetler varsa bu bölgemizde de aynısı olacak. Mahallemize neler yapabiliriz noktasında muhtarlarımızla birlikte taleplerinizi dinlemeye geldik” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa