Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN İl Jandarma Komutanlığı ve Kültür Turizm Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 'Van'ın Değerleri' projesi kapsamında, 90 er ile erbaşa, kentin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi. Geziye katılan askerler, Van Gölü'nde tekneyle Akdamar Adası'nı turladı. 

        Van'ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması için İl Jandarma Komutanlığı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokolle hayata geçirilen 'Van'ın Değerleri' projesi kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 90 er ile erbaşa, kentin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi. Van gezisine katılan askerlere, kentin doğal güzellikleri tanıtıldı.

        Askerler, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde bulunan Kedi Evi, Akdamar Adası ve Van Kalesi'ne götürüldü. Askerler, gezdikleri yerlerde hatıra fotoğrafları da çektirdi. Geziye katılan askerlere, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri tarafından mekanlar hakkında bilgiler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa