Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki partililer, Şemdinli ilçesini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

        AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, yardımcıları Ahmet Adıyaman, Abdurrahman Er, Kerim Akgül, Nazif İlçin, Remziye Müezzinoğlu ve Şaban Arslan ile Yüksekova İlçe Başkanı Naci Bilici, Şemdinli ilçesinde bir dizi ziyarette bulundular. Şemdinli’de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Gür ve beraberindekiler, AK Parti Şemdinli İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldiler.

        Toplantı sonrası ilçe sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyip not alan Başkan Gür ve beraberindeki partililer, daha sonra esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

        Şemdinli merkez ve ilçeye bağlı tüm muhtarlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Gür, Şemdinli Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Muharrem Tekin’i de makamında ziyaret etti.

        İlçesinde taziye ziyaretinde de bulunan İl Başkanı Gür ve beraberindekiler, ilçe kaymakamını da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa