Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da sobalı evde tek başına yaşayan sağır ve dilsiz yaşlı adamın yakacağı odununu evine zabıta memuru taşıyor.

        Kabadüz ilçesinde bir apartmanın üçüncü katında oturan 88 yaşındaki İzzet Kahraman’ın evinde ısınmak ve yemeğini pişirmek için yakacağı odunlar Kabadüz Belediyesi Zabıta Amirliğinde görevli personel tarafından evine taşınıyor.

        Yaşlı adamın her türlü sorununda yanında olmaya çalıştığını belirten Kabadüz Belediyesi Zabıta personeli Koray Şensoy, yaşlı adama yardımcı olmaya devam edeceğini kaydetti.

        İnsanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Şensoy, “İzzet Kahraman büyüğümüz ilçemizde tek başına yaşayan, doğuştan sağır ve dilsiz iyi bir insan. İlerleyen yaşı nedeniyle odun dolu çuvalları 3 kattaki evine çıkartamıyor. Bende odun dolu çuvallarını evinin bir odasına taşıyorum. İnancımız ve kültürümüz gereği büyüklerimize ve yaşlılarımıza saygı gösterir, kıymet veririz. O nedenle tüm yaşlılarımızın her zaman yardımına koşuyorum. Onlar sorunları giderilince mutlu oluyorlar, bende onların mutluluğuyla mutlu oluyorum. Allah’ım bütün yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu uzun ömürler nasip etsin" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa