Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfaspor takımı yöneticileri ve futbolcularını, kulüp tesislerinde ziyaret etti.

        Şanlıurfaspor Kulübü Tesislerine ziyarete giden Başkan Fevzi Demirkol’u, Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Belediye meclis üyeleri Erdal Deniz ve Hasan Kaya ile ziyarete giden Demirkol, ilk olarak sporcularla bir araya geldi. Sporculara tatlı ikramında da bulunan Demirkol, sporculardan şampiyonluk sözü aldı.

        Sporcularla görüşten sonra Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarede bulunan Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman için yanında olduklarını söyledi. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Emin Yetim de Haliliye Belediyesinin ve Demirkol’un her zaman yanlarında olduklarını aktardı.

        “Şanlıurfaspor’un maddi ve manevi yanında oldum”

        Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olduğunun da altını çizerek, “Şanlıurfaspor, şehrimizin takımı ve şehrimizi profesyonel futbol liginde temsil eden tek takımımız. Şanlıurfaspor, kentimizin tanıtımına da katkı sunmaktadır. Spora olan ilgimiz itibariyle takımı bir Şanlıurfalı olarak hem şahsım hem de temsil ettiğim kurum olan Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız, her zaman destekçileriyiz. Bu ziyaret, bugüne has olan bir şey değil. Geçmişten bu tarafa Şanlıurfaspor’umuza hem maddi olarak, hem de manevi olarak desteklerde bulunduk. Gerek şahsi bütçemden, Haliliye Belediyesinin kurumsal bütçesinden her zaman için yanlarında olduk. Şanlıurfaspor’un sezona başlangıcında Bolu’daki kampını ziyaret edip, yöneticilerimizle birlikte futbolcularımızın moral ve motivasyonunu sağlamak, şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan Şanlıurfaspor’umuzun şampiyon olmasını, bir üst ligde yine aynı şekilde şehrimizin temsil etmesi için baştan itibaren desteğimiz hep devam etmektedir. Antalya’daki kampta da takımı ziyaret ettim. Sezon başlangıcından bu tarafa Şanlıurfaspor’un maddi ve manevi olarak hep hizmetinde olduk. Özellikle şunu belirtmek istiyorum; bir belediye başkanı olarak değil, bir Şanlıurfalı olarak ve Şanlıurfaspor’un kuruluşundan bu tarafa şehrimizin takımı olan Şanlıurfaspor’a destek verilmesinden yanayım. Gümüşhane maçı ile futbolcularımızın özgüveni tamdır. Aynı şekilde yöneticilerimizin birbirleriyle yek vücut olması tamdır. Allah nasip ederse pazar günü 3 puanı biz alacağız. Şanlıurfaspor, 1. Ligde şehrimizin tanıtımına katkı sunacaktır” diye konuştu.

        Açıklamaların ardından Demirkol, tesislerden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa