Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi Antalya'ya geldi. Sarı kırmızılı kafile kalabalık bir taraftar grubu tarafından havalimanında karşılandı.

        Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında 21 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak lider Galatasaray, Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki GazipaşaAlanya Havalimanı'na geldi. Sarı kırmızılı kafileyi taşıyan uçak saat 17.00'de havalimanına indi. Takımı karşılamak için çok sayıda taraftar havalimanında toplandı. Karşılama için Kaymakam Nurullah Kaya ve beraberindeki heyet de havalimanına geldi. 

        Bir kısım taraftar havalimanı içinde uçaktan inen futbolcular ve teknik heyeti karşıladı. Başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere futbolcular taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fatih Terim, taraftarlardan bedensel engelli Arif Furkan Şahin'in üzerindeki formayı imzalayıp, fotoğraf çektirdi. Diğer futbolcular da Şahin ile fotoğraf çektirdi. Havalimanı içinden takım otobüsüne binen Galatasaray kafilesi, taraftarların meşale ve tezahüratları eşliğinde Alanya ilçesine doğru yola çıktı.

        Alanya ilçesindeki bir otele yerleşen sarı kırmızılı takımın bu akşam otelin tesislerinde basına kapalı olarak çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Kafilenin uçaktan inişi

        Fatih Terim'in engelli taraftarın formasını imzalaması

        Futbolcuların otobüse binişi

        Takımın taraftar tarafından uğurlaması

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa