Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2018 Yılı Yatırım Altyapısının Güçlendirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı (KÖAP04) kapsamında Van, Bitlis, Muş ve Hakkari’ye 14 milyon TL’lik yatırım yapılması hedefleniyor.

        DAKA’dan yapılan açıklamada, ajans tarafından yürütülmekte olan 2018 Yılı Yatırım Altyapısının Güçlendirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı (KÖAP04) proje başvuru sonuçlarının bugün Bitlis’te Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'nun başkanlığında toplanan Yönetim Kurulunca onaylandığı belirtildi. Van Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün ‘Van OSB Yol Altyapısının Güçlendirilmesi ve Sıcak Asfalt ile Yenileme Projesi’, Hakkari’de Şemdinli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin ‘Şemdinli Küçük Sanayi Sitesi Altyapı Modernizasyon Projesi’, Muş Organize Sanayi Bölgesinin ‘Muş Organize Sanayi Bölgesi Altyapı ve Yatırım Ortamını Geliştirme Projesi’ ile S.S.Bulanık İki Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin ‘Bulanık Sanayi Sitesi Altyapı Oluşturma Sosyal ve Ortak Kullanım Alanları Geliştirme Projesi’nin ve Bitlis Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün ‘Bitlis Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Altyapısının Geliştirilmesi Projesi’nin başarılı bulunduğu kaydedildi.

        Kazanan projelere DAKA tarafından toplam 10 milyon TL tutarında hibe desteği verilecek. Program kapsamında, faydalanıcı kurumların katkıları da ilave edildiğinde toplam 14 milyon 327 bin TL’lik yatırımın hayata geçirilmesi bekleniliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa