Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

        GSO’nun gerçekleşen organ seçimlerinin ardından göreve başlayan Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon KomutanıTuğgeneral Ali Ekiyor, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman veŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Özpolat ve Saim Akınal, Katip Üye Sadık Koçak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Ferhan Sağım ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Melike Yüksel, Perihan Çöçelli, Ercan Sayın, Mustafa Özgüler, Hakan Aslansoy, Başar Küçükparmak, Metin Erturhan ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa