Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Kula ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor etkinliklerinin ödül töreni gerçekleştirildi.

        23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 23 Nisan Spor Şenlikleri sona erdi. Bir hafta önce başlayan turnuvalarda Kula’da faaliyet gösteren ortaokul ve ilkokul öğrencileri boy gösterdi. Çeşitli branşlarda mücadele eden takımlar ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yaman’dan aldı.

        Etkinliklerin devamının getirileceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yaman, “20172018 EğitimÖğretim yılı 23 Nisan Spor Şenlikleri karma voleybol etkinliğiyle sona erdi. Cuma günü kızlar futbol etkinliğiyle organizasyona başlandı. Pazartesi günü yıldız erkeklerde ve küçük erkeklerde masa tenisi etkinliği yapıldı. Salı günü yıldız kızlar ve minik kızlar masa tenisi etkinliği yapıldı. Pazartesi ve salı günü İmam Hatip Lisesi’nde bulunan halı sahada minikler futbol etkinliğiyle devam etti. En son olarak da çarşamba ve perşembe günlerinde voleybol etkinliklerini yaptık. Tüm etkinliklere 550 civarında öğrencimiz katıldı. Güzel bir etkinlik oldu. Bu yıl ilk defa Kula’da spor şenliği düzenledik. Beden eğitimi öğretmenlerimizden ve öğrencilerimizden olumlu tepkiler aldık. Seneye de aynı etkinliğin devamını talep ettiler. Bu etkinlikleri daha da zenginleştirerek devamını getireceğiz. Beden eğitimi öğretmeni arkadaşlar bu etkinliklerde hakemlik yaptı. İnşallah seneye böyle güzel etkinliklerde yeniden görüşürüz" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa