Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkeisr’in Edremit Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uçurtma Şenliği 22 Nisan Pazar günü Altınkum Mahallesi Dalyan sahilinde yapılacak. Gün boyu sürecek olan şenlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak.

        Edremit Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ZeytinliAltınkum Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak yapılan Uçurtma Şenliği’nin 20.’si 23 Nisan 2017 Pazar günü Dalyan Sahili’nde gerçekleştirilecek. 14.00’te başlayacak olan Uçurtma Şenliği’nde katılımcı miniklere uçurtma ve çeşitli hediyeler dağıtılacak. Ayrıca gün boyunca çeşitli oyunlar, animasyon gösterileri ve yarışmalar düzenlenerek çocuklara eğlenceli bir gün yaşatılacak. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimiz olan çocuklara armağan ettiği, laik demokratik Cumhuriyetimizin temel taşı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümü olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımıza ve tüm ulusumuza kutlu olsun” dedi. Başkan Saka, Dalyan sahilinde yapılacak 20. Uçurtma Şenliği’ne tüm çocukları ve vatandaşları davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa