Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi koordinasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Sanat sokağında “23 Nisan Çocuk Şöleni” programı düzenlenecek.

        Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ayşenaz Atabay ve Çocuk Meclisi Üyeleri kameraların karşısına geçerek basın toplantısı düzenledi.

        Çocuk Meclisi Başkanı Ayşenaz Atabay, Çocuk Meclisi olarak Malatya’da yaşayan çocukların toplumun her kademesinde söz sahibi olmaları noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Atabay açıklamasında, “23 Nisan Çocuk Bayramında çocukların eğlenceli ve verimli bir gün geçirmeleri noktasında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi koordinasyonunda 23 Nisan Pazartesi günü saat 12.00’da Sanat Sokağı içinde gün boyu devam edecek “23 Nisan Çocuk Şöleni” düzenleyeceklerini belirtti. Atabay, şölen programı içinde çocukların yeteneklerini ve el becerilerini geliştirebilecekleri resim atölyesi, kukla atölyesi, maske atölyesi, kupa boyama atölyesi, thsirt boyama atölyesi, uçurtma atölyesi, ritim atölyesi, Barış Manço stüdyosu gibi birbirinden farklı ve eğlenceli 21 atölye çalışmasının yer aldığını kaydetti. Unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları için de bir alan oluşturduklarını ifade eden Atabay, “Türkü, halkoyunları gösterisi, spor gösterisi yanında TRT Çocuk kanalında program yapan Hüseyin Goncagül tiyatro ekibi de o gün bizlerle birlikte sahnede yer alacaklar” şeklinde konuştu. Çocuk Bayramını dolu dolu geçirmek ve çocuklara unutulmayacak bir gün yaşatmak adına gayret gösterdiklerini dile getiren Atabay, “Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak yaptığımız bütün çalışmalarda bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a Çocuk Meclisi adına çok teşekkür ediyorum. Başta çocuklar olmak üzere, okul idarecilerimizin desteği ile öğrenci arkadaşlarımızı ve tüm Malatyalıları ‘23 Nisan Çocuk Şöleni’ programımıza bekliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa