Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seminere katılmak üzere Manisa’ya gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, Stratejik Planlama ve Yönetim Geliştirme Daire Başkanı Hatice Kahyaoğlu, Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Soykök, İl Müftüsü Sinan Cihan ile birlikte Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

        Ziyaret hakkında bilgi veren İl Müftüsü Sinan Cihan, Diyanet İşleri Başkanlığından istismarının önlenmesine yönelik Türkiye genelinde 41 ilde eş zamanlı olarak yeni bir bilgilendirme ve bilinç oluşturma faaliyeti başlattığını söyledi. Cihan, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, Stratejik Planlama ve Yönetim Geliştirme Daire Başkanı Hatice Kahyaoğlu ve Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Soykök’ün bu kapsamda düzenlenen eğitim programına katılmak üzere Manisa’ya geldiklerini belirtti. Cihan, din istismarı üzerinden yapılanmaya çalışan örgütlerle ilgili personel, sivil toplum kuruluşları, resmi daire temsilcilerinin katılımıyla ve halka açık toplantılarla din istismarına karşı mücadele edileceğini vurguladı. İl Müftüsü Sinan Cihan konuyla ilgili olarak ayrıca televizyon programları yapılacağını dile getirdi.

        Vali Güvençer ise ziyaretleri nedeniyle konuk Diyanet İşleri Başkanlığı heyetine teşekkür ederek, kendilerini Manisa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade edip çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa