Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Salihli Harp Malulü Gazi Şehit ve Yetimler Derneği Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ile şehit yakınlarını konuk etti.

        Okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Dernek Başkanı Varol, öğrencilere şehitlik ve gaziliğin ne demek olduğunu anlattı. Varol, “Vatan ve millet savunmasının önemi, şehitlerimizin bu uğurda canlarını feda edilmesinin önemini vurgulamışlardır” dedi.

        Şehit babası olarak büyük gurur duyduğunu ifade eden Varol, bu uğurda vatan için her türlü fedakarlığı yapabileceklerini ifade etti. Şehit abisi Ali Gül ise bir şehit abisi olarak büyük gurur duyduğunu, kardeşinin de şehit olma durumunu ve duygularını öğrencilerle paylaştı.

        Okullarda bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Okul müdürü Abdülbaki Türken, "Öğrencilerimizin içlerinde vatan millet sevgisini canlı tutmayı, şehit ve gazilerimize karşı farkındalık yaratarak öğrencilerimizin bakış açılarını geliştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa