Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları ile olan buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Artvin Batum Havalileri Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kılıç, Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, KOMESKOM Hal Derneği Başkanı Hüseyin Balkaya, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ile yönetimlerini ayrı ayrı makamında kabul etti. Sivil Toplum Kuruluşları ile olan buluşmalarını aralıksız sürdüren Karaosmanoğlu ziyaretlerde, “Hepimizin gayesi ülkemizin ve kentimizin kalkınmasıdır. Bunu gerçekleştirirken her birimizin görev ve sorumlulukları var. Ülkemizin sosyal ve ekonomik faaliyetlerini sürdürürken kültürel ve gençlik çalışmalarına daha çok ağırlık vermenizi arzu ediyorum” dedi.

        Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı sunan Sivil Toplum Kuruluşlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Her kurumumuz kendine düşen görevi bilmekte ve bu alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin yoluna devam etmesi için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. İşte buradaki itici güçlerden bir tanesi de STK’larımızdır. Çok çalışacağız ki gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakalım. STK’lar gençlerimizi ve çocuklarımızı en ideal şekilde eğitmek için çalışma yapmalıdır. Milli ve manevi değerlerin anlatılmasından ekonomik büyüklüğün önemine, ahilik anlayışından vatanseverliğin manasını anlatmada hep birlikte çalışmalıyız. Bizler geleceğin Türkiye'sini ve geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra ediyoruz” diye konuştu.

        Ülke yararına çalışan esnaf ve STK’ların önemine değinen Karaosmanoğlu, “Kocaelimizdeki kurumlar arası uyum ve sivil toplum kuruluşlarının ülke menfaatine ortaya koydukları çabayı çok önemli buluyorum. Geleceğin güçlü Türkiye’si bu şekilde oluşacaktır. Bu amaç uğruna çalışan her bireye ve kuruma milletçe sizlere şükran ve minnet borçluyuz. Onları, gönüllerimizde müstesna bir yer tutmaktayız. Bilhassa kültür ve medeniyetimizde büyük ufuklara yayılması için ortaya konan çabayı da takdirle karşılıyorum. Türkiye'nin 2023 ve 2071 ideallerine, STK’larımızın yüksek katkıları sayesinde ve yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

        Dünya’nın bilgi çağını yaşadığını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu çağda milletimizin geleceğini inşa eden sizlere de çok büyük görevler düşüyor. İşlerinizi büyütmekten geleceğimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıklı olarak yetiştirmeye kadar birçok sorumluluğumuz var. Biliyoruz ki, yetiştirdiğiniz nesil ne kadar güçlü ve bilgili olursa; yarınlara dair umutlarımız da o kadar güçlü olacaktır. Bu önemli görevinizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Esnafımıza ve STK’larımıza desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

        Görüşmeler karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa