Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2. Amatör Futbol Liginde mücadele eden ve namağlup lider olarak şampiyonluk hedefini kovalayan Kocaköy Gençlikspor Kulübünü Diyarbakır’ın Kocaköy Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yusuf Turhan yalnız bırakmıyor.

        Kocaköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Necat Yiğit’in öncülüğünde kurulan takıma destek sunan Diyarbakır’ın Kocaköy Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yusuf Turhan, futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaköy Gençlikspor’un yaptığı son idmanı takip eden ve yöneticilerden bilgi alan Turhan, takımın başarılı olması için elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirtti. Turhan, “Size destek sunacağız. Her zaman yanınızda olacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Ayrıca 2. Amatör Futbol Liginde elde edilen başarıdan dolayı futbolcular başta olmak üzere, teknik heyet ve kulüp başkanı Mehmet Kaya’yı tebrik ediyorum” dedi.

        Turhan, daha sonra futbolcular ve yöneticilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa