Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, geçtiğimiz günlerde Siirt’te bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan 6 güvenlik korucusunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

        Batman Üniversitesi’nin konuğu olarak Batman’a gelen 22. Dönem Afyon Milletvekili Dr. Mahmut Koçak ve Ankaralı şehit yakınları, Rektör Durmuş ile birlikte Siirt’in Ekmekçiler köyünde yaşayan şehit korucuları ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı ve şehitlerin kabirleri başında dua etti. Şehit yakınlarının evlerinde ve şehitlerin kabirleri başında Kuranı Kerim, ilahi ve salavatların okunmasının ardından şehitler için dua edildi.

        Ekmekçiler köyünden sonra Bayraktepe köyünde bulunan şehitliği ziyaret eden Rektör Durmuş ve beraberindeki heyet, 12 şehidin mezarını ziyaret ederek dua etti. Heyet daha sonra, Sağırsu Jandarma Karakolu’nu da ziyaret ederek, askerlerle sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa