Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Bafra ilçesinde gazeteci Namık Azgın, vefatının birinci yılında meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı.

        Bafra ilçesinde uzun yıllar gazetecilik yapan ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir yıl önce tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde hayatını kaybeden Namık Azgın'ın Bafra’ya bağlı Üçpınar Mahallesi'nde bulunan aile kabristanlığında meslektaşları tarafından anma programı yapıldı.

        Gazeteci Namık Azgın kabrini ziyaret eden Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şükrü Uluçay, Ali İhsan Başaloğlu ve diğer üyeler birlikte dua etti.

        Yapılan duanın ardından açıklamada bulunan Ümit Ceylan, “Namık ağabeyimiz hepimizin çok yakın dostuydu. Uzun yıllar yapmış olduğu gazetecilik mesleğini ilkelerine bağlı dürüst bir şekilde yerine getirdi. Mesleğini önemseyen, işini titizlikle yapan ve meslek hayatında karıncayı bile incitmekten sakınan Bafra ve bölgesi için önemli bir değerdi. Bafra Gazeteciler Cemiyeti olarak bizler ebediyete intikal eden meslektaşlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa