Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile projelendirilen ve geçtiğimiz hafta başlayan Safranbolu Acil Destek Projesi ( SADEP ) çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

        Projedeki amaçlarının, vatandaşların doğrudan görüşlerini, önerilerini, düşüncelerini, taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde almak olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Hepinizin malumu üzere bizler Kaymakamlık ya da Belediye Başkanlığı görevini ifa ederken vatandaşlarımızın bizlere bire bir ulaşabilecekleri yollar üretmeye çalışıyoruz. Bu maksatla bizlere çeşitli sebeplerle ulaşamayan hemşerilerimize ulaşmak onların yanlarında olduğumuz anlatmak üzere SADEP’i hayata geçirdik” dedi.

        Geçtiğimiz hafta hayata geçen proje kapsamında ilk haftanın ardından Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdürlerinin katılımı ile ilk değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Ürkmezer’in Başkanlığında bir araya gelen değerlendirme komitesi acil ihtiyaçlar, talepler doğrultusunda bir çalışma planı hazırladı.

        Toplantının her hafta düzenli olarak gerçekleştirileceğini kaydeden Ürkmezer; “ daha önce de dile getirdiğimiz gibi amacımız Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini, en kalitelisini vermek. 15 kişilik ekibimiz ile Safranbolu’da ziyaret edilen tek bir hane bırakmayacağız. Bu bağlamda vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler ise bizlerin daha büyük bir azim ve şevkle çalışmamıza vesile oluyor. Bu vesile ile bizlerden dualarını ve desteklerini esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerimize ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa